проблем с k3c bot
2 posters
проблем с k3c bot
Проблема ми е следния, дигнах си 2 паладина за травинциал бот (k3c bot). Облякох ги и ги пуснах тази вечер да рунят. След като се събудих и погледнах ботовете и нямаха колани и ботуши. Въпроса ми е защо се получава това и възможно ли е да бъде премахнат този бъг ?
П.С. До сега не ми се беше случвало такова нещо с k3c.
П.С. До сега не ми се беше случвало такова нещо с k3c.
AGGBAR- Брой мнения : 26
Местожителство : Плевен
Re: проблем с k3c bot
Това нее е Бъг , просто героя ти е бугнат сас стрент , и след като е умрял 1 пат и не може да си сложи итамите обеден сам че ако ботушите са "water walk " са прибрани в сандака ! Просто нямаш достатачно стрент да си носиш си4ки предмети качил си за да сложиш някои пред мет за негова сметка ( още стрент) слагат друг и така ! за това се получава
mb4life- Брой мнения : 60
mb4life написа:Това нее е Бъг , просто героя ти е бугнат сас стрент , и след като е умрял 1 пат и не може да си сложи итамите обеден сам че ако ботушите са "water walk " са прибрани в сандака ! Просто нямаш достатачно стрент да си носиш си4ки предмети качил си за да сложиш някои пред мет за негова сметка ( още стрент) слагат друг и така ! за това се получава
Запознат съм със стрент бъг-а и не го ползвам на софткор. Геройте ми не са с бъгнат стрент. Да имаш някакви други идей от къде идва проблема ?
Възможно е да е имало моментен лаг..
И какво правим ако това се повтори ?
ако се повтори ,ще очакваме да ни уведомиш в най-кратък срок