За или Против ботовете! ТУК!
+2
aTaHaCoB
Skipper
6 posters
Страница 1 от 1
За или Против ботовете! ТУК!
Здравейте! Пиша тема за или против сякакъв бот!Само год мод който е против ботове да пише "против" който е за да останат да пише "За".Дано повече хора да гласуват аз лично съм ПРОТИВ! За да направим един по добър и качествен сървар! Поздравления Skipper!
Относно Ботовете в сървъра.
Подкрепям Skipper Против ботовете в сървъра съм,нека всеки един в сървъра както и аз да вадим итемите по по-нормален начин.То така не е интересно!Много е лесно.. забавящото е само да качиш 80 левел на героя с който ще пускаш ботът.Няма смисъл според мен така нека сървърът си стане наистина класик.Както каза Skipper да се оправят Аниксите и Итемите и общо взето всичко което показва че сървърът не е класик.
aTaHaCoB- Брой мнения : 10
Местожителство : Lubimetz
Re: За или Против ботовете! ТУК!
Вижте ся момчета незнам за вас ама аз сам на 20 години работя , и нямам време по цял ден да ръна менфисто и андариел за 2 шака и 1 мара , игря диабло от 10 години а може и повече , трепал сам менфисто сигурно повече от колкото косми на главата иамте , и нямам време да продалжавам , иначе за ботовете съм твърдо ЗА ! Може би съм против баал ботовете но , се пак и те са ботове тай че явно нямам право да давам мнение
mb4life- Брой мнения : 60
подкрепям mb4life аз сам "За" ботовете трябва да са активни
OnlyFirsT- Брой мнения : 13
Местожителство : Любимец
mb4life е прав не всеки има време аз лично играя само заради pvp и нямам време да руня а нямам и желание да го правя
''ЗА'' ботовете
''ЗА'' ботовете
Petrow- Брой мнения : 10
Твърдо против неможе а3 да играя по цял ден и да имам мах "Sur" а някои хора да не влизат и да имат по 10 "Jah"..Просто е тапо някак си .. !
Aksel- Брой мнения : 5
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите